Seiseralm appartementen
Kenmerken

Genieten
De Seiseralm is de grootste Alpenhoogvlakte met de fraaiste vergezichten.Vanuit het terras van ons condominium zie je de Platt – en Langkofel en het Sella Massief. Een kopje macchiato kan dan heel lang duren. Hier wil je nooit meer weg.

Werelderfgoed
Seiseralm is werelderfgoed dankzij de fenomenale en unieke natuur. Prachtige bergmassieven op de achtergrond op deze grootste alpen hoogvlakte. Er zijn weinig mooiere plekken te verzinnen in Europa. De varieteit in bloemen is onuitputtelijk. Je “struikelt” over de arnica. En onderweg altijd weer een prachtige authentieke Hütte om wat lekkers te drinken of te eten en van het uitzicht te genieten. Want iedere bocht doet je weer versteld staan. Zo onuitputtelijk mooi. Het aantal “Traumtagen” per jaar is zeer talrijk. Zonnig en zalig.

alm_hoornblazers

Activiteiten
Zonnen, skieën, langlaufen, snowboarden, wandelen, Nordic walken, klimmen, zwemmen, touren, mountainbiken etc. Wat een oord! Bij de Touristen Verein Schlern, die meestal ‘s ochtends open is (in dorpje Compatsch op 5 minuten lopen), kan je de zgn. Schlernbode halen, daar staat alles in wat er te doen is in de omgeving en dat is verrassend veel. Van hoornblaas concerten tot Heksentochten.

Condominium
Ons condominium heeft een prima restaurant met Italiaanse en Oostenrijkse gerechten met buitenterras en een adembenemend uitzicht, een bar, een zonneterras tussen de 3e en 4e verdieping, een gratis sauna (eerst aanmelden bij receptie) en de mogelijkheid om u op afspraak zeer deskundig te laten masseren. Op de derde verdieping is tussen de receptie en het restaurant een lounge waar je kunt zitten en er is daar ook een zaaltje met speelfaciliteiten voor kinderen en een pingpongtafel.

Sneeuwzeker
Deze grootste Alpenhoogvlakte is sneeuwzeker. Door zijn weidsheid en vele zon (Zuidzijde Alpen) en enorme biodiversiteit is het een uniek gebied, zomer en winter.

 

De Seiseralm is de grootste Alpenhoogvlakte met fraaie vergezichten. Vanuit het terras van ons kondominium zie je de Platt- en Langkofel en het Sella Massief. Hier wil je nooit meer weg.

Restaurant keuken


104 keuken

104 slaapkamer/badkamer

Developed by Sturman ICT, Designed by SiteGround and Powered by Wordpress