Seiseralm appartementen
De appartementen

Beschikbaar na 15.00, ontruimen vóór 10.00 uur

De appartementen zijn comfortabel en gezellig en hebben een moderne kleine keuken, bad, douche en een balkon met fraai uitzicht met ochtend en (vroege) middagzon. Ideaal voor 2 personen, maar zowel in 104 als in 319 kan met maximaal 4 personen geslapen worden. Dat is overigens niet voor iedereen weggelegd, het is handig als je kampeer of zeilervaring hebt! Appartementen beschikken over een  flatscreen TV,  (104 ook dvd speler).  In de keuken is een magnetron en een klein oventje.
In het gebouw (voormalig Eurotel, nu Kondominium Schlern) bevindt zich een fijn en betaalbaar restaurant met cafe en een terras met een spectaculair uitzicht. Bovendien is er een (gratis) sauna in het gebouw en kunt u zich zeer deskundig laten masseren om alle pijntjes op aangename wijze te laten wegwerken!
Op 1880 meter hoog zit u met uw neus in het paradijs! Het natuurschoon is overweldigend op deze grootste Alpenhoogvlakte.

‘s Winters skiet u ‘s ochtends van huis weg en ‘s avonds skiet u er ook zo weer binnen. De pistes zijn breed en divers. Als u wilt kunt u vanaf de Seiseralm ook de Sella ronde maken. Langlaufen is grandioos en wandelaars kunnen hun hart ophalen. Als u eens iets anders wilt kunt u bij sommige Huettes een slee lenen of huren. Kilometerslang sleet u dan naar beneden waar u de slee achter kunt laten. Jong en oud genieten hiervan! De Huettes op de Alm zijn sfeervol en karakteristiek en een mooi doel voor uw wandeling om daar dan welverdiend te genieten van een direct van de bakplaat komende Apfelstrudel.

‘s Zomers is het ook een eldorado, dat geldt voor, natuurliefhebbers, wandelaars en voor mountainbikers. De wandelmogelijkheden zijn onbeperkt, van uiterst lieflijk tot het serieuze klimwerk en alles ertussen in.

 

De Seiseralm is de grootste Alpenhoogvlakte met fraaie vergezichten. Vanuit het terras van ons kondominium zie je de Platt- en Langkofel en het Sella Massief. Hier wil je nooit meer weg.

Restaurant keuken


104 keuken

104 slaapkamer/badkamer

Developed by Sturman ICT, Designed by SiteGround and Powered by Wordpress