Seiseralm appartementen
Type 104A

PLATTEGROND 104

plattegrond104

MATEN 104

Totale oppervlakte appartement: 31,5 m2 (4,85 x 5,4 = 26,19 + 2,08 x 1,25 = 2,6)
Oppervlakte balkon: 220 x 1,85 = 4 m2

Appartement is ideaal voor 2 personen, maar je kunt er met meer slapen. Met z’n vieren maximaal.

Indeling:

Twee comfortabele 1 persoonsbedden klappen uit de muur,kunnen individueel worden opgemaakt maar ook worden samengevoegd tot groot tweepersoonsbed. De bedden klapt u ‘s ochtends weer terug dan is kamer weer groot!

Een kind kan prima op de bank slapen. Doe in dat geval ajb Ikea beschermhoes (in linker kist eethoek) om de kussens heen. Er staat ook een los vouwbed, dat zelfs eventueel in gangetje van de keuken geplaatst kan worden, je creëert dan  a.h.w. aparte slaapkamer met eigen licht.

Er staat een gezellig houten bankstel met een driepersoonsbank en twee eenpersoons stoelen.

In de badkamer is een bad met douche,een wastafel, een wc en een wasmachine.

Keuken is in 2008 vernieuwd, heeft magnetron en klein oventje en 3 pits keramische kookplaat.

Het appartement bevindt zich op de eerste etage van voormalig Eurotel (nu Kondominium Schlern). Uitzicht op de Seiseralm met balkon en zon tot in de middag. Er is een TV en een DVD speler.

In gebouw zit goed restaurant met prettige prijzen en adembenemend uitzicht. Verder is er een gratis sauna op de 2e verdieping (eerst aanmelden bij receptie) een ruim zonneterras tussen 3e en 4e verdieping, een café en een lounge (gemeenschappelijke hal) waar je gebruik van kunt maken.

 

De Seiseralm is de grootste Alpenhoogvlakte met fraaie vergezichten. Vanuit het terras van ons kondominium zie je de Platt- en Langkofel en het Sella Massief. Hier wil je nooit meer weg.

Restaurant keuken


104 keuken

104 slaapkamer/badkamer

Developed by Sturman ICT, Designed by SiteGround and Powered by Wordpress